Om Au2rep

Au2rep åbnede d. 10 August 2015. Au2rep er et anpartsselskab, hvor værkstedet ejes og drives af Kenneth Skov Jensen og Mick Hedegaard Sørensen. Du kan findes os på Industrivej 7 i Sorø, hvor vi står klar til at servicere og reparere din bil.

Vi kan blandt andet lave serviceeftersyn på alle bilmærker så du stadig opretholder din fabriks garanti, klargøre din bil til syn, foretage eftersyn af din aircondition, lave en fejlsøgning ved eventuelle problemer, skift af dæk- og hjul og meget mere. Vi kan altid lave en fast pris på det ønskede arbejde så der ikke kommer nogen ubehagelige overraskelser.


Bilmærker

Vi har erfaring med alle bilmærker – dog har vi specialiseret os i tyske og franske biler. Du kan se hvilke bilmærker vi reparerer her. Yderligere kan vi udføre arbejde på el-biler.


Garanti

Hos Au2rep er du sikret at du opretholder din fabriksgaranti på bilen. Vi udfører nemlig service på alle typer biler, efter fabrikantens forskrifter. Yderligere skifter vi aldrig noget, uden at have talt med kunden først. Dermed er der ingen ubehagelige overraskelser.


Åbningstider

Au2rep har åbent fra Mandag til torsdag i tidsrummet 7:30-16:00 og fredag kl. 7:30-15:0. Vi går højt op i at levere til det aftalte tidspunkt, da vi ved at man sjældent kan undvære sin bil i længere tid.