Det moderne autoværksted i Sorø & Næstved

Om Au2rep

Au2rep's historie

Den 10. august 2015 åbnede Sorøs nyeste bilværksted Au2rep ApS, af ejerne Kenneth Skov Jensen og Mick Hedegaard Sørensen. Både Kenneth og Mick er uddannet automekanikere, og har senere hen uddannet sig som teknikere.

Deres vision for Au2rep er, at de vil være et moderne værksted midt i Sorø, hvor kunden er tryg ved at få serviceret og repareret sin bil.

Starten på Au2rep

Starten på Au2rep var en kort og kontant telefonsamtale, som vi havde sammen:

“Enten etablerer vi firma sammen nu, eller så gør jeg det for mig selv”, sagde Mick. 

Så starter vi firma sammen nu”, svarede Kenneth med det samme. 

Vi vidste, at vi arbejder godt sammen, da vi har været kollegaer på et autoværksted. Derfor var det en nem beslutning for os begge at starte autoværkstedet sammen. 

Vi startede Au2rep i august 2015 i nogle mindre lokaler, men allerede efter det første år måtte vi i nye lokaler, da det gik så godt med forretningen.

Nye lokaler

I 2016 flyttede Au2rep til lokalerne på Industrivej 7 i Sorø, og undervejs har vi haft behov for at leje endnu flere kvadratmeter.

Vi har startet Au2rep, som et selvstændigt værksted, og sådan vil det fortsætte med at være. 

For mange nystartede er det en nem løsning at blive en del af en kæde, da man slipper for at tage stilling til en masse ting i virksomhedsdriften. Men fra start, så har vi selv gjort os tankerne om hvilken virksomhed, som vi ønsker at drive. Det er den vision, som vi stadig er i gang med at gennemføre i Au2rep.

Virksomhedens drift

Vi er 2 ejere af Au2rep, og derfor har vi delt opgaverne på værkstedet mellem os, så der er klare linjer. 

Kenneth er leder af det daglige arbejde i værkstedet, da han elsker at have fingrene nede i bilerne.

Omvendt, så bruger Mick stort set al sin tid med administration og ledelse, og roder derfor sjældent med bilerne længere.

Teknologi

Bilbranchen er under voldsom forandring, og faktum er, at værkstedsarbejdet har flyttet sig fra mekanik til elektronik.

Hos Au2rep lægger vi derfor stor vægt på uddannelse, og vi har fx opnået certificering til el- og hybridbiler. 

En af Au2reps styrker er vores unge og motiverede team, der tænker digitalt og selv er vokset op med teknologier, der gør vores liv lettere. 

Derfor skal vi ikke gennem den omstilling, som de gamle værksteder skal. Vi er allerede opdateret med den nyeste teknologi, og holder os naturligvis fortsat opdateret.  

Hos Au2rep har vi valgt at investere i nogle maskiner, som findes på få værksteder. Eksempelvis har vi investeret i en olieskifte- og skyllestation, der kan servicere alle typer automatgearkasser.

Dialog med kunden

Det er vigtig for os, at vi har en god kommunikation med vores kunder om bilen og reparationerne. Vi gør derfor meget ud af at fortælle kunden, hvad der er blevet lavet på bilen. 

Vi reparerer kun det, der er aftalt med kunden, så der ikke kommer nogle overraskelser. Vi tager altså dialogen om reparationen med kunden med det samme, og inden at vi reparerer bilen.

Lokale fra Sorø

Vi bor begge i Sorø, og er også selv fra egnen. 

Mick har kørt motocross siden han var tre år, og kan derfor uden at blinke sige, at han ”har skruet hele sit liv”. 

Kenneth har siden 1998 arbejdet med biler, og har stor passion og stolthed i at aflevere en bil til kunderne, hvor der er mærkbar forskel, fra bilen der blev indleveret.

Vision og filosofi

Grundtanken hos Au2rep er simpel. 

Vi har skabt et motiveret team med lyst til, og sans for at samarbejde og service – og så har vi et skarpt øje på fremtiden i form af uddannelse. Uddannelse. Og uddannelse. 

Vækst i sig selv er ikke et mål for os. Vi har i stedet fokus på blive bedre og dygtigere. Ambitionen er at blive bedre mekanikere og ledere i morgen, end vi var i dag.

Vi er et motiveret team, og det falder os naturligt at fokusere på de nye digitale og elektroniske muligheder.

Kvalitet

Uddannelse af vores medarbejdere er et stort fokus, så vi er sikre på, at vi kan tilbyde vores kunder højt kvalificeret rådgivning og reparation. 

Uddannelse gør det naturligvis ikke alene i at levere høj kvalitet til vores kunder. Det kræver også en vision for værkstedet, som drives af vores passion for biler, og vores ønske om at skabe et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

I 2019 blev Au2rep nomineret til »Årets Værksted« til autobranchens award show kaldet Auto Awards.

Au2rep åbner i Næstved i 2020

I oktober 2020 åbnede Au2rep sit andet værksted. Værkstedet i Næstved er naturligvis inspireret af vores erfaringer fra Sorø. 

Sorø har lært os om god kundeservice, og vigtigheden af gode medarbejdere. Den model vil vi gentage i Næstved, hvor vi har investeret i moderne lokaler og udstyr.

Fremtiden

Au2rep’s første 5 år har overgået vores forventninger, og vi er spændte på hvad fremtiden bringer. Mon ik’, at den bliver spændende!?

Nominering til bedste autoværksted i Danmark Sorø