Erhvervskunde

Erhvervskunde

Samarbejdsaftaler til erhvervsdrivende

Ønsker du en troværdig samarbejdspartner, der ved hvor vigtig din bil er for din virksomhed?.

Om du er en tømrervirksomhed, taxi-selskab eller noget helt tredje, så ved vi hvor vigtig bilen er i din hverdag.

Derfor tilbyder vi også fordelagtige erhvervsaftaler der sikrer, at du og dine ansatte altid er godt kørende

– om det gælder en hurtig reparation af bilen eller om I vil låne en kundebil, så er I altid hurtigt videre til jeres kunder.

Hold virksomheden kørende

Hos Au2rep kan du få en firmaaftale, så dine firmabiler triller bedst muligt på vejene – og mest muligt. Det er klart bedre at vedligeholde end at reparere bilen. Med jævnlig vedligeholdelse af firmabilerne, så undgår du at bilerne kommer i problemer på et ubelejligt tidspunkt. 

Derfor anbefaler vi altid, at en firmaaftale indeholder en serviceaftale, men du bestemmer selv indholdet, da vi kan skræddersy firmaaftalen til dine behov.

Er uheldet ude, og er bilen til reparation, så tilbyder vi også lånebiler, så du stadig kan komme ud til kunderne.

Au2rep Næstved autoværksted

Firmaaftalen

Firmaaftalen kan både indeholde serviceaftale, lånebil, akut booking, mv. Aftalen skræddersyes til dine behov. Vi vejleder dig gerne, så vi rammer dine behov bedst muligt.

Au2rep servicerer alle bilmærker, og al service noteres i servicebogen, så bilen opretholder fabriksgarantien. 

Vi er et frit autoværksted. Det betyder, at vores forretning ikke er bundet op på et bestemt bilmærke. Det gør os til en god og uvildig sparringspartner når du skal træffe beslutninger, som vedrører din bilpark.

Tilbud til medarbejderne

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre dine medarbejderes hverdag lettere. 

Derfor tilbyder Au2rep fordelagtige vilkår for reparation af medarbejdernes private biler. De får lavet bilen mens de arbejder, og til en fordelagtig pris. Vi kan sågar hente og aflevere bilen igen mens medarbejderen arbejder.

Få et tilbud til din virksomhed

Ønsker du et skræddersyet tilbud til din virksomhed, så giv os et kald eller en besked, og så laver vi et godt tilbud sammen.