Nyt autoværksted Næstved

Ideén om at åbne endnu et værksted i Næstved har eksisteret længe hos Au2rep.
Vi havde dog ikke troet, at vi skulle udvide under en pandemi, men med en øget kundestrøm og et ledigt værksted i Næstved, så er timingen rigtig for Au2rep.
Au2rep åbner nu også i Næstved og med en ambition om at servicere 3.000 biler om året fra Næstved, samt på sigt at beskæftige 7-9 medarbejdere.

Vi åbner et nyt værksted under en pandemi….

Det lå ikke i kortene at åbne endnu et værksted for et halvt år siden, da coronaen pludselig overtog hverdagen. På trods af pandemien, så har 2020 været et godt år, og da vi længe har gået med tanken om at udvide, så er timingen god.

Vores vision for Au2rep er ret simpel. Vi vil levere det bedste resultat til vores kunder, og sørge for at vores kundeservice er helt i top. Det er sådan, at vi selv gerne vil behandles, og det ser ud til at virke for os i Sorø.

Au2rep i Næstved kommer til at have den nyeste teknologi, så vi kan servicere bilerne efter højeste standarder med bl.a. 4-hjulsudmåling, skylning af automatgearkasser, motorrens, motoroptimering, fejlsøgning og diagnose, og meget mere.

Med værksteder i 2 byer, så kommer der til at være nogle fordele for både kunder og medarbejdere. Medarbejderne kan vidensdele, og vores kunder kan drage nytte af de tilbud, som vi har i de 2 nabobyer.

Autoværksted Næstved

Værkstedshallen i Næstved er ved at være klar.

Nye tider

Det er også nye tider for os som ejere af Au2rep, da vi ikke kan være 2 steder på én gang (endnu). 

Det betyder, at vi har været heldige at få Thomas Jeppesen med på holdet som daglig leder af værkstedet i Næstved. Kenneth fortsætter som daglig leder i Sorø, mens Mick fungerer som direktør, og tager sig af den generelle ledelse og administration af Au2rep, som jo nu kommer til at være i 2 byer.

Om Thomas – ny daglig leder på værkstedet i Næstved

Thomas Jeppesen har længe været ven af værkstedet, da vi tidligere arbejdede sammen hos Peugeot Sorø inden, at vi startede Au2rep. Derfor er vi meget glade for, at vi igen får lov til at arbejde sammen med Thomas. 

Thomas har en stor erfaring fra autobranchen, hvor han har arbejdet i 22 år, som reservedelsekspedient, reservedelschef og eftermarkedschef, kun afbrudt af en militær uddannelse. Han har derfor godt styr på hvordan et autoværksted skal drives. 

Ligesom resten af Au2rep, så værdsætter Thomas at arbejde på et værksted, hvor alle dage er forskellige. Han nyder kontakten med kunderne, og sætter en stor ære i et højt serviceniveau, samt hjælpe og vejlede kunderne. 

I løbet af sin karriere har han beskæftiget sig med bilmærkerne; Peugeot, Citroen, Mazda, Suzuki, Skoda, Seat, Hyundai, Audi og VW. 

På den private front

Thomas er 43 år og er gift med Maria Jeppesen. De har sammen to børn; Frederikke på 11 år og Filip på 14 år.

Fritiden bruges blandt andet på familien og især børnenes fritidsinteresser, hvor han er med på sidelinjen til fodbold og håndbold. Det giver ham et bredt kendskab til gode folk i Næstved og Fensmark (hvor de har boet i 16 år).