fbpx

Hvad siger vores erhvervskunder?

Det er vigtigt for os, at vi har et godt samarbejde med vores erhvervskunder. Herunder kan du se, hvad de siger om os.
  • "Professionelt arbejde, udført af velmotiverede serviceorienteret personale og leveret som aftalt til en konkurrencedygtig pris, er grundlaget for at vi har valgt Au2rep til at udføre service på vores biler".
  • "Vi har i en længere periode samarbejdet med Au2rep, og det har direkte kunne måles på bundlinjen! I forhold til det autoværksted vi kom fra, har Au2rep nogle effektive værktøjer til vedligehold af vores eksisterende vognpakke. Derfor kan jeg på det varmeste anbefale Au2rep, da deres serviceniveau altid er i top".
  • "Det er en ren fornøjelse at have min bil til reparation eller service hos Au2rep. Den spiller altid efterfølgende, og er klar til tiden, som er vigtigt for mig. De er altid meget behjælpelige med gode råd eller hurtig udlejning af lånebil efter behov til en fair pris. Au2rep har min varmeste anbefaling og er mit faste værksted".
  • "Min oplevelse med Au2rep er, at de er meget kompetente og har det helt rigtige udstyr til test og reparation af, selv de mest avancerede nyere biler og så er de hurtige. Jeg er afhængig af min bil, så det er vigtigt for mig at vide at hvis den går i stykker, så kan jeg hurtigt få den repareret igen og samtidig til en fornuftig pris og det føler jeg at jeg kan, når jeg bruger Au2rep".
  • Som servicefirma med kørende montører er det vigtigt, at vi kan få lavet og serviceret vores biler på et værksted som både kan servicere fabriksnye biler med garanti og dem der har lidt flere år på bagen. Au2rep står for alt reparation og service af vores. Vi får løbende information hvis f.eks. reservedele er i restordre, eller hvis bilen er tidligere færdig. Så har vi bedre tid til at servicere vores egne kunder, og skal ikke bruge tid på at holde bilerne kørende.